• Novo
Ravni 5-pinski nišan za nos s izravnim nosačem-igle od 0,019 inča, potpuno aluminijska konstrukcija, podešavanje 2. i 3.

Ravni 5-pinski nišan za nos s izravnim nosačem-igle od 0,019 inča, potpuno aluminijska konstrukcija, podešavanje 2. i 3.

HRK 3.33
Iznos
U trgovini.

Čvrsta konstrukcija-5-pinski nišan za nos u AIB-u s izravnim nosačem i potpuno zarobljenim klinovima.019 " izrađen je od čvrste aluminijske konstrukcije koja omogućuje precizno ciljanje u nadolazećim sezonama. Maksimalna prilagodljivost-dizajniran za podešavanje kuta nagiba i visine bez upotrebe alata, što vam omogućuje brzo podešavanje nišana na terenu. Laserski označene oznake pružaju jasnu naznaku brzine vjetra i parametara nadmorske visine za dodatnu jednostavnost postavljanja. Vrhunska stabilnost - kako bi se osiguralo pravilno ciljanje i stabilno pričvršćivanje, ovaj 5-polni nišan A-liste pričvršćen je izravno na okov. Iznimna preciznost - s podesivom 2.i 3. osovinom, 5-pinski nišan s izravnim nosačem pruža pouzdanu i preciznu točku ciljanja, savršenu za vaš sljedeći lov na luk. Povjerenje u Marku raste zahvaljujući iznimnim vrijednosnim ponudama koje pružaju kvalitetu znatno veću od cijene. Svaki je proizvod proizveden u skladu sa strogim tehničkim zahtjevima koji osiguravaju Ultra preciznost i iznimnu trajnost na terenu. 5-pinski nišan za nos, s mogućnošću mikro podešavanja kuta nagiba i nadmorske visine, prilagodljivosti 2.i 3. osi i laserski ugraviranim markerima, dizajniran je kako bi se osigurala odgovarajuća točnost. Osim toga, ima potpuno aluminijsku konstrukciju i ugrađeni adapter za svjetlo.

O proizvodu

Slični prijedlozi