Dizajn centar 12pcs 12pcs svijetle boje leptira

Poliester. Dimenzije su 3 inča. Koristite Za Bilo Koji Kreativni Ili Dekorativni Pothvat Koji Vam Padne Na Pamet. Vrhunski dizajn. Višenamjenski i višenamjenski. Dizajn centar 9 3" svijetle boje leptira 12/kutija. Obitelj Shinoda u cvjetnoj je industriji više od 100 godina i ima 5 generacija članova obitelji. Patrijarh obitelji Kumaichiro Shinoda bio je jedan od prvih uzgajivača ruža u državi Kalifornija. Tijekom 1950-ih postao je najveći cvjetni pothvat u Sjedinjenim Državama. Nudimo široku paletu proizvoda. Sa svojom bazom u cvjetnoj industriji, nudimo čitav niz proizvoda za cvjećarstvo, uključujući svileno cvijeće i lišće vrhunske kvalitete, svilena stabla, vrpce, vaze, košare, cvjetne alate, boje i proizvode poput cvjetne pjene i stiropora. Također prevozimo predmete za uređenje doma, potrepštine za vjenčanje, ukrase za zabave i posebne događaje, kao i blagdanske predmete za Valentinovo, Uskrs, Noć vještica i Božić, da spomenemo samo neke.