Kutija za pohranu prozora medenog lica-Visoka rect SFT-09270 Natural

Jasni prozor za pregled. Čvrsta konstrukcija. Uključuje umetke za stabljike. Med-can-do SFT-02068 Skladišta za skladištenje matičnih proizvoda, prirodna/smeđa. Spremite do 12 naočala za matične posude u ovom 17x13,5 inčnom spremištu. Prozor Clear View omogućuje vam da lako vidite sadržaj dok poklopac za podizanje pojednostavljuje pristup. Zaštitni umetci pomažu u zaštiti od čipsa ili ogrebotina. Uklonite staklene umetke i ovaj okvir za pohranu pretvara se u odličan alat za organizaciju ormara. Spremite džempere, posteljine, deke ili sezonsku odjeću. U klasičnom off-bijelom sa smeđim naglascima, ova će se kutija za skladištenje odmah nadograditi bilo koju smočnicu ili ormar. Napravljeno od poliesterskog i pamučnog platna. Med-can-do SFT-02068 Skladišta za skladištenje matičnih proizvoda, prirodna/smeđa. Spremite do 12 naočala za matične posude u ovom 17x13,5 inčnom spremištu. Prozor Clear View omogućuje vam da lako vidite sadržaj dok poklopac za podizanje pojednostavljuje pristup. Zaštitni umetci pomažu u zaštiti od čipsa ili ogrebotina. Uklonite staklene umetke i ovaj okvir za pohranu pretvara se u odličan alat za organizaciju ormara. Spremite džempere, posteljine, deke ili sezonsku odjeću. U klasičnom off-bijelom sa smeđim naglascima, ova će se kutija za skladištenje odmah nadograditi bilo koju smočnicu ili ormar. Napravljeno od poliesterskog i pamučnog platna. U Honey-Can-do-u, vjerujemo da organizirani prostor otključava vašu okolinu za život, jačajući oblik i funkciju svega unutar četiri zida prostora. Volimo pronaći rješenja kupaca za cijeli njihov dom. Mi smo o propadanju ulaska, udišenju novog života u ormare i ormare, olakšavajući postavljanje grickalica nakon škole i popunjavanje životnog prostora šarmom i karakterom jedinstvenim za svakog vlasnika kuće.