• Novo
Komplet od 2 komada, LED projektor za automobilska vrata s logotipom, kompatibilan s punjačem, 2006. -2022., Pribor, 2006.

Komplet od 2 komada, LED projektor za automobilska vrata s logotipom, kompatibilan s punjačem, 2006. -2022., Pribor, 2006.

HRK 71.70
Iznos
U trgovini.

1,2-inčni Automobilski LED projektor s logotipom zamjenska svjetla za punjače 2006-2022. pošaljite svoje originalno svjetlo na vrata na dvostruku provjeru ako niste sigurni. 2, Nema blijeđenja obojenog staklenog logotipa s LED-om velike snage s LED-om svjetline, niskom potrošnjom energije, oprostite se od svoje stare halogene žute žarulje. 3, jednostavna instalacija 100% uključi i igraj, nema potrebe za bušenjem, nema potrebe za žicom, nema potrebe za oštećenjem vrata vašeg automobila, samo zamijenite staro svjetlo na vratima., to je točno odgovarajuća svjetiljka i možete jednostavno izvaditi staru svjetiljku iz automobila, a zatim je umetnuti bez mijenjanja žica ili bušenja rupa. 4, projekcijska leća visoke razlučivosti-jasan i svijetao efekt projekcije, nepogrešiv, bez kodiranja, 100% potpuno nov, s 12 V, Materijal Od al + aluminijske legure, ovaj popis je za par nevjerojatnih LED svjetala za projektor u sjeni.Dok otvarate vrata, vidjet ćete LED svjetlosnu projekciju, kao da vas pozdravlja. 5, lijevi i desni 2pcs su uključeni i morate kupiti 2 para ako želite svoja 4 vrata. oprez : prije kupnje provjerite je li vaš automobil kompatibilan. kompatibilan s punjačem od 2006-2022, pošaljite originalno svjetlo vrata na dvostruku provjeru ako niste sigurni. Ovaj je popis namijenjen paru zapanjujućih svjetiljki u sjeni s LED projektorom koje je osigurala tvrtka Auckland.Otvaranjem vrata vidjet ćete projekcijski logotip na tlu, a noću je vrlo cool i nevjerojatno. Vrlo jednostavna instalacija, uključite se i igrajte, nema potrebe za bušenjem i nema potrebe za ožičenjem, potrebno je samo nekoliko minuta da zamijenite staro svjetlo na vratima vašeg automobila. staro svjetlo na vašem automobilu, a zatim ga umetnite bez mijenjanja žica ili bušenja rupa.i zrači šarmom. Ova je moda popularna među mladima i automobilistima.

O proizvodu

Slični prijedlozi