2x24L s skladišnim kantama s poklopcima za organiziranje- ukrasne kutije za pohranu s poklopcima za odlaganje kanti za odjeću

Trebate li rješenje za odlaganje koje može podnijeti teške predmete poput knjiga, cipela i opreme za vježbanje? Ne tražite dalje od naših kanti za skladištenje od tkanine! Napravljen od 2,5 mm debljine, visokokvalitetne kartonske i pamučno-linen tkanine, svaka kanta za skladištenje ormara može držati dvostruko veću težinu konkurentnih proizvoda, s težinom od 3,3 kilograma po kutiji. ? Tražite li svestrano rješenje za pohranu koje se može neprimjetno uklopiti s bilo kojim dekorom? Naše kutije za odlaganje imaju vanjsku stranu koja dodaje i ljepotu i funkcionalnost. Svaka ukrasna kutija za pohranu ima puno prostora za pohranu raznih predmeta, uključujući foto albume, dječju odjeću, igračke, knjige, zanate, odjeću za odrasle, deke, plahte, porculan i jelo. Želite li kante za ormar organizatora koje su i izdržljive i estetski ugodne? Naše kante za skladištenje odjeće izrađene su od vrhunske pamučne tkanine, pružajući mekan i ugodan osjećaj, a istovremeno su izdržljivi i elegantni. Trebate li rješenje za odlaganje koje može podnijeti teške predmete poput knjiga, cipela i opreme za vježbanje? Ne tražite dalje od naših kanti za skladištenje od tkanine! Napravljen od 2,5 mm debljine, visokokvalitetne kartonske i pamučno-linen tkanine, svaka kanta za skladištenje ormara može držati dvostruko veću težinu konkurentnih proizvoda, s težinom od 3,3 kilograma po kutiji. Dizajn koji se može slagati maksimizira vaš prostor za pohranu i dodaje dodir organizacije vašem domu. To je savršen izbor za sve potrebe za organizacijom kuće.