Diplomirani diplomski diplomski maturant za Unisex odrasli su SASH 60 /72 duge 16 boja

Priredite zabavu zanata u svom bratstvu. DIJELE GEMS za izradu riječi. Predstavljaju društveni uzrok koristeći prazno platno. U znak obilježavanja klase, šivanja ili tiskara 2021. Odaberite nas da profesionalno dizajniramo prilagođenu ukradu za vas. Poliester, saten. 【Kvalitetni materijal】 100% poliesterska tkanina sjajni saten, lagana težina. 【Višenamjenski】 Može se uskladiti s diplomskom haljinom ili ogrtačem zbora. Može se koristiti kao organizacija ukradena ili svećenstvo ukradena za crkvene aktivnosti. 【Dizajn】 Prikladan za druženje s dizajnom vrata, stražnjim krajevima s strelicom. 【Veličina】 60 "dugačka, donja širina 4,8", gornja širina 3,2 ". 【Boja】 Stole za diplomiranje suštinski su dodatak tradicionalnom ansamblu za kapice i haljine koji se nose za srednjoškolske i fakultetske početke. 16 klasičnih boja dostupnih za susret raznolikim za susret favoriter. Poliester, saten. 【Kvalitetni materijal】 100% poliesterska tkanina Sjajni saten, lagana težina. 【Višenamjenski】 Može se uskladiti s diplomskom haljinom ili ogrtačem za zbor. Može se koristiti kao organizacija ukradena ili svećenstvo ukrasnog svećenstva Crkvene aktivnosti. 【Dizajn】 Prikladno za druženje s dizajnom vrata, stražnji krajevi sa strelicom. 【Veličina】 60 "dugačka, donja širina 4,8", gornja širina 3,2 ". 【Color】 Stole za diplomiranje suštinski su dodatak tradicionalnom ansamblu za kapice i haljine koji se nosi za srednjoškolske i fakultetske početke. 16 klasičnih boja dostupnih za ispunjavanje različitih naklonosti. Diplomiranje ili akademska ukrasa ukrasna je odjeća koju nose studenti koji su članovi različitih organizacija u svrhu označavanja izvanrednih dostignuća u akademicima. Budući da mnoge ukrade za diplomiranje predstavljaju polja studija, svatko teoretski može zaraditi ukrade nakon što završi diplomu u svom glavnom. Stoles se također može koristiti za ukazivanje na članstvo u profesionalnoj organizaciji.