• Novo
5-40x1/2 Vijak za postavljanje utičnice, točka za čašicu, legura čelika, toplinski crni oksid ,, veličina: 5-40, duljina:

5-40x1/2 Vijak za postavljanje utičnice, točka za čašicu, legura čelika, toplinski crni oksid ,, veličina: 5-40, duljina:

HRK 125.60
Iznos
U trgovini.

Vijak za utičnicu za čašicu, toplinski crni oksid, legura (inč). Točka za čašu : vijak bez glave navodio je cijelu duljinu. Na jednom kraju ima šesterokutni pogon i uvlačenje u obliku šalice na drugom kraju. Točka za čašicu : točka čašice je najčešće korišteni vijak za stil. Dizajniran za brzu, trajnu i polu-trajnu lokaciju dijelova na osovinama s diferencijalom tvrdoće od 10-15 Rockwell C točaka i gdje je rezanje ruba čašice na osovini prihvatljivo. Vijak za utičnicu za čašicu, toplinski crni oksid, legura (inč). Točka za čašu : vijak bez glave navodio je cijelu duljinu. Na jednom kraju ima šesterokutni pogon i uvlačenje u obliku šalice na drugom kraju. Točka za čašicu : točka čašice je najčešće korišteni vijak za stil. Dizajniran za brzu, trajnu i polu-trajnu lokaciju dijelova na osovinama s diferencijalom tvrdoće od 10-15 Rockwell C točaka i gdje je rezanje ruba čašice na osovini prihvatljivo. Crni oksid završetak je premaz (a ne primijenjeni premaz), jer je rezultat kemijske reakcije s željezom prisutnim u učvršćivaču metala i oblika i integralne zaštitne površine. To je boja baznog metala, koji ne uklanja ni odlaže metal; Stoga, najviše dodaje 5 do 10 milijuna inča dimenzijama učvršćivača. Isto tako, ne može čipirati, oguliti ili trljati. Također, predmet održava 99% svoje vodljivosti što crni oksid čini popularnim završetkom za električne dijelove. Kad je navedena završna obrada crnog oksida, on se tumači kao "crni oksid i ulje". Obično je ulje nakon završetka suhog na dodir, što dijelu daje sjajni izgled i poboljšano podmazivanje bez pretjeranog ostatka. Boja je duboka crna, a ne sivkasto-crna izgled crnog fosfata i ostaje dosljedna na temperaturama čak 900 ° F. Crni oksid također se opire abraziji bolje od fosfata. Jedna od najvažnijih prednosti crnog oksida je ta što gotovo da nema rizika od prihvatanja vodika, jer postupak ne uključuje elektro-ploče niti zahtijeva aktivaciju kiseline. Crni oksid se ne pojačava niti umanjuje otpornost na koroziju učvršćivača. Primjena ulja nakon tretmana nudi dobru zaštitu od korozije u zatvorenom, ali dio je obloženi cinkom otporniji na hrđu. Međutim, dijelovi s crnim oksidom neće patiti od bijele korozije, što se može dogoditi s vremenom s dijelovima s elektromovitom. Kako bi se izbjegao rizik od bijelih korozivnih čestica (koje mogu uzrokovati električne kratke hlače), mnoge se u industriji elektronike odlučuju za crni oksid umjesto učvršćivača. Popularnost nehrđajućih pričvršćivača crnog oksida također raste. Osim što se koristi u dekorativne svrhe, završetak smanjuje svjetlucavo odsjaj i odraz i čini površinu učvršćivača glatkijom.

O proizvodu

Slični prijedlozi