MDESIGN PLASTION ORGANIZACIJSKI ORGANIZATOR SAVENJIVANJE SA Zglobnim poklopcem za kuću, učionicu ili Art Studio - drži škare,

Instant Organizacija : Zadržite nered pod kontrolom razvrstavanjem i organiziranjem akrilnih boja, sjaja, pređe, vrpce, papir, albumi i tkanina; Višestruke opcije pohrane, uključujući zalihe bilježnica, pohranu fotografija, zalihe kartica, boje, predloške, markice, pojmove za šivanje i još mnogo toga; Koristite kod kuće za djecu umjetnost i zanate, ili u učionici ili umjetničkom studiju - čvrsta konstrukcija i bistra plastika čine ih savršenim za mnoštvo ili organizacijske potrebe; Uključuje 4 kante i 24 naljepnice. Stack Clear View tako da lako možete pronaći ono što tražite bez otvaranja kanti; Dizajn za slaganje omogućuje vam stvaranje vertikalnog pohrane za maksimiziranje prostora za pohranu; Koristite pojedinačno ili zajedno da biste stvorili prilagođeni sustav za pohranu koji djeluje za vas; Držite predmete sadržane, organizirane i zaštićene; Iskoristite vertikalni prostor kako biste maksimizirali svoj potencijal za pohranu. Naljepnice za uklanjanje / repoziciranje : Ovaj set stiže s 4 unaprijed tiskana etiketa koja vam pružaju 24 naljepnice za uobičajene potrebe za zanatskom ili šivanjem; Organiziranje nikada nije bilo lakše, čiste naljepnice su spremne za odlazak, nema potrebe za tiskanjem vlastitih; Označavanje kanti odličan je način da se organizirate i ostanete na taj način - kada djeca i drugi članovi obitelji trebaju odložiti stvari, oni će točno znati kamo idu; Izvrsno za apartmane, apartmane, spavaonice, RVS, kabine, kampere i malene domove. Kvalitetna konstrukcija : kutija izrađena od izdržljive plastike; Oznake izrađene od plastike za kućne ljubimce; Jednostavna briga : Očistite blagim sapunom i vodom; Ne stavljajte u perilicu posuđa. Zamišljeno veličine : Svaka kutija mjeri 5,62 "x 6,65" x 5 "visok; svaka mala naljepnica mjeri 3" x 1,375 "visok; svaka velika naljepnica mjeri 3" x 3 "visoke. Rasporedite kante i košare duž polica, unutar ormarića, ormarića, Ladice ili su ugušene na pločama, kuhinjskim otocima, komodama, ispraznim i šminkerskim stolovima i drugim površinama, tako da su predmete lako vidjeti i nadomak. i ormarići premažite miješanjem malih, srednjih i velikih kanti i košara kako biste optimizirali svoj prostor. Dodajte uske ormariće s ladicama za tkanine, vertikalni organizator police ili podesivi stalak za širenje cipela da biste dodijelili sve svoje mjesto. džemperi, hlače, torbice, novčanice , Nakit, cipele i dodaci ostaju uredni i uredni s beskrajnim skladištenjem ormara.