2 pakiranja - mrežasta uvlačiva košarica za rublje s bočnim džepom, tamnoplava

Pakiranje od 2 pakiranja za košaru za rublje, unutarnju / vanjsku torbu za nošenje hrane, višenamjensku ladicu za odlaganje. Izrađen od laganog mrežastog poliestera, ima izdržljivo dno i ojačane ručke. Prikladan bočni džep za pribor za pranje rublja, deterdžent, plahte za sušenje rublja. Presavijena ravna i laka za nošenje, presavijena veličina : 8 "9,5". Nakon sekunde skočite natrag u koš. Veličina : 14 "sh14" D 24 " B. 2 pakiranja-uvlačiva košarica za rublje s bočnim džepom, tamnoplava. S vrećicom od 2 pakiranja ne samo da ćete moći prati rublje tjedno, već ćete ga moći koristiti i u razne svrhe skladištenja / organizacije. Koristite ga kao vanjsku torbu za sport, torbu za namirnice ili unutarnju košaru za pohranu u kupaonici, smočnici. Osim toga, sklapa se na vrlo malu veličinu (8 "inča 7,5 ") radi lakšeg nošenja i prenosiv je. Prozračna mrežasta konstrukcija omogućuje cirkulaciju zraka, čvrste ručke i čvrsto dno čine ga izdržljivijim.