Vocoste 2pcs spiralni uzorak kupaonice, kupaonica četkica za zube siva bijela 5.00''x3.15 '' 380ml

Značajka : Jedinstvena šalica velikog kapaciteta s glatkim linijama, udobno prianjanje i lagana težina, odgovara ruci i brigu o usnama. Materijal : Izrađen od kvalitetnih materijala, čvrstih i izdržljivih, pogodan za svakog člana obitelji u obitelji. Jedinstveni izgled : Uloga protiv klizanja, povećajte trenje između ruke i šalice, a ne lako se probiti. Moderan i elegantan dizajn : prikladan kao poklon za obitelj, prijatelje i parove, a može se koristiti i kao poklon za razne praznike. Višenamjenski funkcioniranje : Ne samo da se može koristiti kao šalica četkice za zube, već i kao šalica za piće za vodu, kavu, čaj, mlijeko, sok i sodu ako želite. Značajka : Jedinstvena šalica velikog kapaciteta s glatkim linijama, udobno prianjanje i lagana težina, odgovara ruci i brigu o usnama. Materijal : Izrađen od kvalitetnih materijala, čvrstih i izdržljivih, pogodan za svakog člana obitelji u obitelji. Jedinstveni izgled : Uloga protiv klizanja, povećajte trenje između ruke i šalice, a ne lako se probiti. Moderan i elegantan dizajn : prikladan kao poklon za obitelj, prijatelje i parove, a može se koristiti i kao poklon za razne praznike. Višenamjenski funkcioniranje : Ne samo da se može koristiti kao šalica četkice za zube, već i kao šalica za piće za vodu, kavu, čaj, mlijeko, sok i sodu ako želite. Šalica velikog kapaciteta, može zadovoljiti potrebe svakodnevnog života, bez korištenja u više navrata, kave, čaja, vode, mlijeka, soka, sode, držača četkica za zube, šalice za četkice za zube, piknika, itd.