• Novo
komplet za čišćenje dimnjaka set četkica za kamin, četka za čišćenje otvora za sušilicu, komplet za čišćenje otvora za sušilicu,

komplet za čišćenje dimnjaka set četkica za kamin, četka za čišćenje otvora za sušilicu, komplet za čišćenje otvora za sušilicu,

HRK 0.67
Iznos
U trgovini.

Visokokvalitetni materijali-prečka i radna glava izrađeni su od ojačanog najlona koji je izdržljiv i neće ogrebati unutrašnjost kamina. Profesionalna upotreba : kreozot i ostali ostaci u kaminu mogu ometati pravilnu ventilaciju i predstavljati potencijalnu opasnost. Četka za kamin može učinkovito ukloniti mrlje od ulja na kaminu koje mogu dovesti do požara, a to čini korištenje kamina sigurnijim. Široka primjena : može se koristiti s električnom bušilicom (električna bušilica nije uključena). Pogodno za metalne i opečne dimnjake različitih promjera i oblika. Opremljen je izmjenjivim nastavkom četke i ručnim nastavkom četke. Prikladna i brza instalacija-jednostavan za upotrebu i rad, spojite više nosača kako biste proširili područje pokrivanja. Šipka je fleksibilna i može se savršeno saviti na teškim mjestima. Jednostavno čišćenje : prema stvarnom izboru odgovarajuće duljine stupa, kamin se može učinkovito očistiti od dna do vrha. Set četkica za dimnjak za kamin, četka za čišćenje otvora za sušilicu, komplet za čišćenje otvora za sušilicu, set četkica za čišćenje dimnjaka, komplet za čišćenje kanala za sušilicu, 410 mm, 9 šipki Opis proizvoda Četka za čišćenje dimnjaka, set alata za čišćenje dimnjaka, set alata za čišćenje, karakteristike : - pogodno za metalne dimnjake i dimnjake od opeke različitih promjera i oblika.- Prema stvarnom izboru odgovarajuće duljine stupa.- Sposoban učinkovito očistiti dimnjak od dna do vrha.- Prikladan dizajn za brzo rastavljanje i sastavljanje, jednostavan za korištenje i rukovanje.- Unutarnja površina cijevi neće se ogrebati.- Radna glava izrađena je od ojačanog poliesterskog vlakna, koje je otporno na habanje, ima dug vijek trajanja i nije ga lako slomiti.Specifikacija : Materijal : Poliesterska vlakna. Veličina : duljina šipke od poliesterskih vlakana je oko 410 mm / 16,14 inča, 610 mm / 24 inča popis pakiranja : 410 mm * 100 mm * 9/12/15 šipki + 1 * glava četke + 1 * Adapter za steznu glavu + 1 * mali ključ 610 mm * 100 mm * 9/12/15 šipki + 1 * glava četke + 1 * stezna glava Adapter + 1 * mali ključ toplo oglašavanje : 1. Uključen je samo gornji popis. Ostali proizvodi na slici prikazuju samo kako se koriste.2. Zbog različitih metoda mjerenja, na proizvodima će se primijetiti odstupanje od 1-3 cm, prije narudžbe provjerite je li to normalno za vas.3. Zbog različitih monitora i osvjetljenja svjetiljki, slika možda neće odražavati stvarnu boju komada, zaista cijenim vaše razumijevanje!komplet za čišćenje dimnjaka proteže se na 30 stopa sustav alata za čišćenje četkom 9 fleksibilnih šipki kanal za sušenje 2-u-1 sušilica za kamin ventilacijska mlaznica za uklanjanje dlačica mlaznica za bušenje sintetička glava suhi Setovi za uklanjanje šipki s dugim najlonskim okretnim pogonom za višekratnu upotrebu duljine 18 stopa.

O proizvodu

Material:
polyester fiber.
Size:
Polyester fiber rod length is about 410mm / 16.14inch, 610mm / 24inch
Packing list:
410mm * 100mm * 9/12/15 Bars + 1 * Brush Head + 1 * Chuck Adapter + 1 * Small Wrench:
610mm * 100mm * 9/12/15 Bars + 1 * Brush Head + 1 * Chuck Adapter + 1 * Small Wrench:
Warm advertising:
1. Only the list above is included. The other products in the picture only show how they are used.:
2. As different measurement methods, 1-3 cm deviation will occur on the items, please make sure it is ok for you before ordering.:
3. Due to different monitors and lamp light, the picture may not reflect the actual color of the item, I really appreciate your kind understanding!:
chimney sweep kit cleaning extends up to 30 feet cleaner tools system with brush 9 flexible rods dryer duct 2-in-1 fireplace drier vent lint sweeping drill attachment synthetic head rod remover dry long nylon rotary drive kits reusable 18 ft :

Slični prijedlozi