• Novo
Drvena bijela premium poklopac jastuka za tijelo - 20 x 54 inča. Digital Print Ultra mekani matty pamuk duga jastuka za odrasle.

Drvena bijela premium poklopac jastuka za tijelo - 20 x 54 inča. Digital Print Ultra mekani matty pamuk duga jastuka za odrasle.

HRK 1.33
Iznos
U trgovini.

Veličina jastuka za tijelo je 20 x 54 inča i izrađena je od meke, mat pamučne tkanine. Naš dugački jastuk za krevet je mekan i može odgovarati bilo kojem prostoru, promovirajući ljepši izgled i izgled. Naš jastučni jastuk za tijelo ima mat finiš, tiskani atraktivan dizajn i skriveno zatvaranje zatvarača, što ih olakšava za brigu i praktično za svakodnevnu upotrebu, dok se dobro spajaju s bilo kojim stilom dekora. Naš dugački poklopac jastuka izrađen je od udobnih materijala za dobro san. Poznat je i kao tijelo, dugo, zagrljaj, zagrljaj 2 u 1 reverzibilno tiskani poklopac jastuka. Proizvod sadrži 1 komad dugog jastučnog poklopca za krevet. Poklopac jastuka za tijelo lako je brinuti i praviti stroj. Operite ga u hladnoj vodi na nježnom ciklusu i na laganoj vatri se suši. Izbjegavajte izbjeljivanje kako biste spriječili izblijed. Veličina jastuka za tijelo je 20 x 54 inča i izrađena je od meke, mat pamučne tkanine. Naš dugački jastuk za krevet je mekan i može odgovarati bilo kojem prostoru, promovirajući ljepši izgled i izgled. Naš jastučni jastuk za tijelo ima mat finiš, tiskani atraktivan dizajn i skriveno zatvaranje zatvarača, što ih olakšava za brigu i praktično za svakodnevnu upotrebu, dok se dobro spajaju s bilo kojim stilom dekora. Naš dugački poklopac jastuka izrađen je od udobnih materijala za dobro san. Poznat je i kao tijelo, dugo, zagrljaj, zagrljaj 2 u 1 reverzibilno tiskani poklopac jastuka. Proizvod sadrži 1 komad dugog jastučnog poklopca za krevet. Poklopac jastuka za tijelo lako je brinuti i praviti stroj. Operite ga u hladnoj vodi na nježnom ciklusu i na laganoj vatri se suši. Izbjegavajte izbjeljivanje kako biste spriječili izblijed.

O proizvodu

Slični prijedlozi