Sanayi-i Nefise Vakfı

Burslar
"BAYKUŞUMUZA BİR KATKIDA SİZDEN OLSUN..."

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi , Sanayi-i  Nefise Vakfı olarak, esas amacımız, Üniversitemizde okuyan gençlerin sanatsal, kültürel ve sosyal alanlarda desteklenmesidir. Bu bilinçle gelecek kuşaklara yatırım yapmak, ülkemizde  Bilim adamı, Sanatçı ve uzman kişileri yetiştirmek üzere 1998 yılından bu yana başarılı öğrencilerimize desteklerimiz devam etmektedir.

Sanayi-i Nefise Vakfı, kurulduğu günden bu yana üniversitemize destek olmayı sürdüren, üniversitemizin ihtiyaçlarını, projelerini destekleyen ve bağış yapan kurum, kuruluş ve kişileri kısaca Mimar Sinan’a  gönül  vermişleri bir araya getiren ve bu yolda çalışmalarını sürdüren bir kurum olmayı sürdürmektedir. Vakfımız yıllardır gerek kendi imkanları, gerekse hayırsever kişiler tarafından verilen burs yardımlarıyla öğrencimize burs vermiştir.

Yönetim kurulu tarafından her yıl ihtiyacı olan öğrencilerimize ihtiyaç bursu verilmektedir. Vakfımız tarafından öğrencilerimize verilen burslar, Sanayi-i Nefise Vakfımızın gelirleri ve hayırsever mezunlarımızın bağışları  sayesinde sağlanmaktadır.
Sanayi-i Nefise vakfımız , daha fazla burs verebilmek için  ihtiyaç sahibi olan öğrencilerimize sahip çıkmaya davet ediyoruz. Bu konuda bizlere destek vererek üniversitemizin gençlerinin geleceğine katkıda bulunacağınızı umut ediyoruz.

Saygılarımızla.

Burs ve Bağışlarınız için;

Ziraat Bankası Fındıklı Şubesi
Şube Kodu:
Hesap Adı: Sanayi-i Nefise Vakfı Bağış Hesabı
Hesap no: 7489
IBAN NO: TR22 0006 4000 0014 2290
İrtibat No.:0212 ……

Meclis-i Mebusan
Caddesi No: 24
Fındıklı 34427 İstanbul
T: 0212 - 252 16 00

Cumhuriyet Mah. Silahşör Cad. No:89 Bomonti
T: 0212 246 00 11

Meclis-i Mebusan Caddesi
Fındıklı / Istanbul
T : 0212 243 20 48

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi © 2013 Tüm Hakları Saklıdır.